Kids Party Styling

Te boeken op de woensdagmiddagen vanaf 15 april 2018 !

Vanaf 15 april 2018 kan je er op de woensdagmiddag een kappersuitje van maken en samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar de kapper als onderdeel van een partijtje. Het feesten begint dan dus bij Moreno’s!

Moreno’s is een kapper voor vrouwen/mannen met kort, lang, afro/kroes, geverfd, krullend en stijl haar MAAR ook voor Kids!

Speciaal voor kinderen is het Moreno’s team op de hoogte van de laatste coole trends o.a. stoere vlechten, strak of losjes opgestoken haar, heel eigenwijze tijdelijke krullen en knippen kunnen we natuurlijk ook als de beste!

Dus of je nou krullen hebt of stijl haar, bruin, rood of blond bij Moreno’s zit je goed.

We hebben onlangs, samen met kinderen die hun haar al laten stylen bij Moreno’s, foto’s en filmpjes gemaakt met wat we allemaal kunnen met je haar!

De foto’s en filmpjes zijn te zien op onze website www.morenos.nl op instagram morenos_haarlem en facebook!

Bel ons voor meer informatie om een kids partystyling te boeken. Over hoeveel plaatsjes we nog hebben en over de kosten zijn we van di t/m zaterdag op werkuren telefonisch bereikbaar op telnummer 023. 5318663