Team

Guls

Moreno's is een wereldkapper voor jong, oud, man en vrouw. Al bijna drie decennia is Guls Pamuk spil van een team dat oog heeft voor detail, het vizier scherp stelt op waar jij als klant voor staat. Guls gelooft namelijk dat details het verschil maken. Zij kijkt namelijk naar je persoon, naar je gezicht, naar de lijnen die het leven vanaf je twintigste in je gelaat trekt, en op basis daarvan wordt je haar gestyled!
Dat doet Guls niet alleen. De laatste jaren heeft ze in Haarlem een team gesmeed van persoonlijkheden. Zij stelt ze graag even hierbij aan je voor, want zij maken mannen die bij Moreno's komen echt knapper, stoerder, cooler, en vrouwen vrouwelijker, zachter en krachtiger.

Imre

Voor je het weet praat je met Imre over Antoni Gaudi, de Catalaanse architect die Barcelona zo mooi maakte. En dan niet alleen over de prachtige kathedraal La Sagrada Familia - die nog altijd niet af is - maar over de villa's en mooie herenhuizen in de stad.
Ook dan blijkt hoeveel oog Imre heeft voor detail.
Imre: ,,Zijn stijl is zo weergaloos, en met oog voor details, dat ik die in mijn kapsels ging toepassen. Hoe Gaudi bijvoorbeeld een deurknop ontwierp. Hij pakte een homp klei, kneep erin en had het model voor een greep. Organisch. De vorm volgt de functie.''
-Je zit toch niet op hetzelfde niveau in jouw vak als Gaudi in het zijne?
Imre: ……………,,

Lees verder