Team

Guls

Moreno's is een wereldkapper voor jong, oud, man en vrouw. Al bijna drie decennia is Guls Pamuk spil van een team dat oog heeft voor detail, het vizier scherp stelt op waar jij als klant voor staat. Guls gelooft namelijk dat details het verschil maken. Zij kijkt namelijk naar je persoon, naar je gezicht, naar de lijnen die het leven vanaf je twintigste in je gelaat trekt, en op basis daarvan wordt je haar gestyled!
Dat doet Guls niet alleen. De laatste jaren heeft ze in Haarlem een team gesmeed van persoonlijkheden. Zij stelt ze graag even hierbij aan je voor, want zij maken mannen die bij Moreno's komen echt knapper, stoerder, cooler, en vrouwen vrouwelijker, zachter en krachtiger.

Sascha

De magie van het kappersvak
Sascha wil bij Moreno's de kers op de taart!
,,Als mensen zich mooi voelen, dan voelen ze zich ook gelukkiger''. Opeens flapt Sascha er in één zin de essentie van het kappersvak uit. Het zijn ook nog eens de eerste woorden die ze uit als haar gevraagd wordt aan te geven wat voor haar de uitdaging van haar prachtige beroep inhoudt. Is dat iemand mooi maken of gelukkig maken? Sascha: ,,Het is een combinatie van beide, denk ik. Je maakt je klanten gelukkig door aandacht te schenken en goed naar de man of vrouw in de kappersstoel te luisteren.''

Lees verder